Branschkunskap och passion

För att vi ska kunna erbjuda rätt lösning för just din tillämpning krävs inte bara vår kunskap – utan även den kunskap som finns ute bland våra kunder, leverantörer och användare. Nyckeln är den personliga kontakten. Vi följer dig från idé till leverans och du får prata med samma person hela vägen. På så vis kan vi dela din passion för slutprodukten och därmed göra rätt val på vägen.
Vi har mycket god kännedom och ett stort utbud av elektromekaniska komponenter till följande branscher:

Fordon

fordon, vehicle, ajoneuvot

Mobila maskiner och fordon inom krävande tillämpningar inom bl.a skogs-, entreprenad- och fraktindustrin. Vårt breda sortiment gör att vi snabbt kan hitta lösningar för det mesta – såväl innanför som utanför hytten.


Industri

industri, industrial, teollisuus

Med högt ställda krav på precision, säkerhet och kvalitet levererar vi lösningar och komponenter till ett flertal industriella tillämpningar runtom i världen – stora som små.


Försvar

försvar, defense, puolustus materiaalit

Militära fordon och maskiner på såväl marken som i vattnet och luften. Extrema förhållanden och mycket höga krav på funktion och kvalitet ställer också höga krav på oss.


Medicin

medicin, medical tech, lääkintälaitteet

Hygien och tillförlitlighet är avgörande vid val av komponenter till medicinteknikindustrin. Vi har ett brett sortiment av bl.a. knappsatser, displayer och tangentbord som möter dessa krav.