Fakta

I över 35 år har vi utrustat vår marknad med lösningar och komponenter för krävande tillämpningar och industrier i Skandinavien och övriga världen.

Fakta om STIGAB

STIGAB är ett företag i Addtech koncernen med ett femtontal medarbetare beläget i Slagsta Strand strax söder om Stockholm. Vår ”litenhet” sätter den personliga kontakten och engagemanget i fokus. Detta i kombination med ett stort utbud av exklusiva produkter, möjlighet till produkt­anpassningar och bra logistik, gör att våra kunder får det bästa av två världar – en liten och passionerad leverantör, men med de stora produkterna.

STIGAB har en omsättning på +100 MKR och har över 600 aktiva kunder inom branscherna medicin, fordon, industri och försvar – allt från lokala småföretag till multinationella koncerner. En sak har de alla gemensamt – högt ställda krav på kunskap, kvalitet och leveranssäkerhet.

Vår historia

STIGAB grundades 1984 av Stig Ödlund och drevs av familjen Ödlund fram till Dec 2017 då företaget såldes till Addtech koncernen. Mellan åren 1985 och 2014 var STIGAB bosatta i en villa i Segeltorp. I december 2014 flyttade företaget in i större lokaler vid Slagsta Strand som är bättre anpassade till dagens och morgondagens verksamhet.

Kvalitét

 • Vi prioriterar kundfokus, tar eget ansvar, ger feedback och engagerar oss i ständiga förbättringar

 • STIGAB är sedan 2007 certifierade enligt ISO-9001.
 • STIGAB leveransvillkor
 • Alla produkter som levereras från STIGAB är RoHS-godkända.
 • [ubermenu config_id="main" menu="166"]
  Leveransvillkor
  Vi vill vara på den säkra sidan
  Aktuellt
  Nyheter och aktuellt från Stigab
  Integritet
  Vi värnar om din säkerhet
  apartmentsmartphoneclock