Fenac

Fenac Engineering är ett ungt och dynamiskt företag som designar, utvecklar och producerar sensorer och givare för kontroll och automationsapplikationer.


Läs mer

Fenac kombinerar avancerad teknik med erfarna och välutbildad personal för att tillgodose marknaden med sensorer och encoder (inkrementell och absolut) produkter inom t ex hissapplikationer samt mer avancerade automations och militära system. Lösningarna består både av traditionella optiska givare samt även beröringsfria magnetiska och induktiva givarlösningar, där robusthet och livslängd är ett måste.

 

Grundtanken med produktsortimentet från Fenac är att optimera lösningar som idag används för att anpassas till de ständigt förändrade marknadsförhållandena och därmed öka ekonomisk och teknisk effektivitet, standardisera kvalitet, förbättra arbetsförhållanden och i och med detta öka produktivitet och lönsamhet.

 

Hämta Fenacs produktkatalog

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Fågelviksvägen 18, 145 53 Norsborg
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock