Airpax

Varumärket AIRPAX™ omfattar hydrauliska magnetiska brytare och automatsäkringar, bimetalltermostater, strömbrytare och modulära distributionssystem.


Läs mer
Produkttyp
Förfina resultat

Kategori

Leverantör

Montage

Tillämpning

Egenskaper

Produkttyp
Förfina resultat
Produktategorier
Fabrikat
Montage
Tillämpning
Egenskaper

AIRPAX ™ är en del i Sensata gruppen och tillhandahåller hydrauliska magnetbrytare och skydd, bimetalltermostater, strömbrytare och modulära distributionssystem. Airpax erbjuder även en komplett serie av kretsbrytare, hastighets- och positionssensorer, säkringar och högspännings-strömbrytare.

Produkterna är anpassade för en mängd olika branscher, inklusive telekommunikation, industri, fordon, HVACR (värme, ventilation och kyla), marin, militär, medicinsk, informationsbehandling, elektronisk kraftförsörjning, kraftproduktion, lastbilstransporter, konstruktion, jordbruks- och alternativ energianvändning. Airpax ™ -produkterna är kompatibla med RoHS och tillverkas i ISO-9000 och ISO-14000-certifierade anläggningar runt om i världen.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Lunastigen 3, 141 44 Huddinge
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock