Advanced Input Systems

Advanced Input Systems, är en del av TransDigm som har utvecklat tusentals kundanpassade lösningar för många olika företag inom medicin, industri samt försvars- och spelindustrin


Läs mer

Sedan mars 2019 ingår Advanced Input Systems i koncernen TransDigm som grundades 1993 och är börsnoterat på den amerikanska marknaden, huvudkontoret ligger i Cleveland.

TransDigm har vuxit och utvecklats som företag under de senaste 25 åren. Det finns ett engagemang för innovation och service till kunderna. Ingenting är viktigare än att leverera pålitliga produkter, samt att leverera i tid. Deras innovativa företagskultur gör att kunderna vill fortsätta att välja TransDigm när nya affärsmöjligheter uppstår.

Advanced Input Systems, har utvecklat tusentals kundanpassade lösningar för många olika företag inom medicin-, försvars- och spelindustrin, såsom anpassade inmatningsenheter, kontrollpaneler, användargränssnitt, integrering av displayer och pekskärm, handkontroller och knappsatser, anpassade och robusta tangentbord, tangentbord och tillbehör där fokus är på hygien. Advanced Input Systems har varit med och utvecklat Medigenicprodukterna tillsammans med University College of London Hospital, vilket gjort att tangentborden är framtagna av själva användaren.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Lunastigen 3, 141 44 Huddinge
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock