Om Stigab

I över 35 år har vi utrustat vår marknad med lösningar och komponenter för krävande tillämpningar och industrier i Skandinavien och hela världen.
Läs mer

"Den tredje komponenten"

För att vi ska kunna erbjuda rätt lösning för just din tillämpning krävs inte bara vår kunskap – utan även den kunskap som finns ute bland våra kunder, leverantörer och användare. Nyckeln är den personliga kontakten. Vi följer dig från idé till leverans och du får prata med samma person hela vägen. På så vis kan vi dela din passion för slutprodukten och därmed göra rätt val på vägen med målet att hjälpa er spara både tid och pengar.

Bra komponenter – det har vi gott om. Men för oss handlar det först och främst om att lösa ett problem till rätt pris och rätt kvalitet. Genom att fördjupa oss i just er utmaning kan vi tillsammans välja rätt komponenter som både förbättrar för slutanvändaren och håller för de påfrestningar som er applikation kräver.

Teknisk rådgivning och support

Vi följer dig hela vägen från idé och design till leverans. Med en passion för detaljer och god förståelse för din eller din kunds verklighet, ser vi till att du får rätt komponenter för rätt ändamål.

Produktutveckling och -anpassning

Ibland räcker det inte med en standardprodukt. Vi har lång erfarenhet av produktutveckling och -anpassning. Tillsammans kan vi med våra leverantörer skräddarsy produkter som motsvarar just dina krav. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Flexibla logistiklösningar

Snabba leveranser är vår vardag. Med över 3 000 produkter i lager och ett produktprogram som omfattar över en miljon varianter ser vi till att du får dina produkter när du väl behöver dem.

[ubermenu config_id="main" menu="166"]
apartmentsmartphoneclock