Just nu har vi störningar på webbplatsen vilket innebär att många av produktbilderna inte kan visas. Vi uppskattar ditt tålamod och arbetar för tillfället med en lösning.

Leveransvillkor

De flesta stirrar sig blinda på inköpspriset när de ska köpa komponenter. Det viktigaste för en bra affär är långsiktighet med låga kostnader över hela produktens livslängd.

Vi menar att kvalitet inte bara handlar om väl fungerande, hållbara produkter med lång livslängd. Det är också en fråga om leveransprecision, optimerad ekonomi och goda kundrelationer. Det är kunden som avgör om vi uppnår den kvalitet vi eftersträvar och om vi infriar deras förväntningar.

För att leverera med STIGAB’s leveransprecision krävs mer än standarder och certifikat. Det krävs kompetens, arbetsglädje och omtanke om kunden. Våra medarbetare har specialistkunskaper och erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Det är en del av vår yrkesstolthet. Vår målsättning och drivkraft är att medarbetarna trivs och har roligt på jobbet och därmed presterar på topp.

Här hittar du våra leveransvillkor.

Så jobbar vi
Skillnaden ligger i detaljerna
Leverantörer
Leverantörer du kan lita på
Fakta
Fakta om Stigab

Stigab Stig Ödlund AB

Orgnr: 556240-6339

Fågelviksvägen 18, 145 53 Norsborg

Leveranser: Port 14

Kontakt

Tel: 08-97 09 90 (vxl)

Fax: 08-97 65 90

E-post: info@stigab.se

Öppettider

Mån–tor: 08.00–16.30
Fre: 08.00–15.00

searchphonefacebookbullhornglobeenvelopelinkedininstagramapartmentsmartphoneclock