OTTO

OTTO Controls utvecklar och tillverkar precisionsbrytare och styrgrepp inklusive mekaniska brytare med upp till 1 miljon livslängd. Produkterna baseras på Hall Effect teknologi med digitala och analoga utgångar och har hög täthetsklass samt är belysta. Våra omkopplare och styrgrepp används dagligen i några av de tuffaste tillämpningar, inklusive tung maskinutrustning, flyg-, marin-, medicin-, kommunikation och andra krävande marknader.


Läs mer

OTTO har under nästan 60 år konstruerat och tillverkat omkopplare och joysticks. Sedan 25 år tillbaka tillverkar de även ljudtillbehör till tvåvägs-radio för unika och krävande applikationer.

OTTO har sin tillverkning i Carpentersville strax utanför Chicago Illinois, och är erkända världen över för överlägsen prestanda och innovativa produkter.

OTTO är en vertikalt integrerad tillverkare med in-house formsprutning, stämpling, CNC-bearbetning, kabelmontering. Vår starka mekaniska, elektriska och RF Design kapacitet, världsklass testlabb och datorstyrd produktionslinje och testning är oöverträffad i branschen.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Lunastigen 3, 141 44 Huddinge
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock