Medarbetare på Stigab

Om Stigab

I över 30 år har vi utrustat vår marknad med lösningar och komponenter för krävande tillämpningar och industrier i Skandinavien och övriga världen.

STIGAB är ett familjeägt företag med ett tiotal medarbetare beläget i Slagsta Strand strax söder om Stockholm. Vår ”litenhet” sätter den personliga kontakten och engagemanget i fokus. Detta i kombination med ett stort utbud av exklusiva produkter, möjlighet till produkt­anpassningar och bra logistik, gör att våra kunder får det bästa av två världar – en liten och passionerad leverantör, men med de stora produkterna.

STIGAB har över 600 aktiva kunder inom branscherna medicin, fordon, industri och försvar – allt från lokala småföretag till multinationella koncerner. En sak har de alla gemensamt – högt ställda krav på kunskap, kvalitet och leveranssäkerhet.

VÅR HISTORIA

STIGAB grundades 1984 av Stig Ödlund och ägs idag av familjen Ödlund. Mellan åren 1985 och 2014 var STIGAB bosatta i en villa i Segeltorp. I december 2014 flyttade företaget in i större lokaler vid Slagsta Strand som är bättre anpassade till dagens och morgondagens verksamhet.

KVALITET
  • Vi prioriterar kundfokus, tar eget ansvar, ger feedback och engagerar oss i ständiga förbättringar
  • STIGAB är sedan 2007 certifierade enligt ISO-9001.
  • STIGAB tillämpar SEAL 2012, leveransvillkor
  • Alla produkter som levereras från STIGAB är RoHS-godkända.