Termiska gränssnittslösningar - Lairds nya guide

« Aktuellt
31 mar 2023

Vi presenterar stolt vår leverantör Lairds senaste guide som visar upp en komplett serie av branschledande termiska gränssnittsmaterial, utformade för att hantera även de tuffaste temperaturrelaterade utmaningar du möjligen kan stå inför. Med snabbare, kraftfullare och mer tätt packade komponenter och system är det viktigare än någonsin att ha de bästa lösningarna tillgängliga.

Den omfattande guiden ger en djuplodande insyn i Lairds line-up av termiska gap fillers och dispenserbara gapfillers. Dessa mjuka, tunna eller ultratunna termiska pads kan enkelt appliceras manuellt eller med hjälp av robotstyrning.

Men det är inte allt – guiden täcker också termiska fasomvandlingsmaterial, termiska fetter, elektriskt isolerande isolatorer, termiskt ledande tryckta kretskort och grafitmaterial. Med så många alternativ att välja mellan kan du vara säker på att hitta den perfekta lösningen för dina specifika behov och önskemål.

Ta hjälp av guiden för att säkerställa att du har det bästa termiska gränssnittsmaterialen tillgängliga för att hålla dina komponenter och system på topp.


« Tillbaka till Aktuellt
Facebook Twitter Linkedin

Läs också

Serie 56 Universal
Läs mer
Grayhill CAN-bus Knappsatser och Displaycontroller erbjuder mer funktionalitet i ett mindre format
Läs mer
Ny dynamisk inklinometer
Läs mer
apartmentsmartphoneclock