Lairds Ttape 1000A - PSA-tejp med låg termisk resistans

« Aktuellt
2 jun 2022

Ttape 1000A är en termisk tejp från Laird som erbjuder en av de bästa termiska egenskaperna på marknaden hos denna typ av produkt. Ttape 1000A är designad för att effektivt överföra värmeenergi från varma komponenter till kylflänsar. Tejpen anpassar sig mycket väl till ytorna och adhesivet kräver endast ett lätt tryck för att fästa mot underlaget och ge maximala termiska prestanda och vidhäftning, som eliminerar ytterligare behov av ytterligare fixering av kylflänsarna.  

Ttape 1000A ger utan behov av komplicerad mekanik god förbindning mellan IC och dess kylfläns. Materialet egenskaper tillsammans med adhesivets mycket goda vidhäftningsegenskaper ger en dubbel funktion, utmärkt värmeöverföring tillsammans med pålitlig mekanisk fixering.
Ttape är konstruerad av värmeledande, dubbelsidigt vidhäftande tryckkänslig akryl. Ttape ger en kostnadseffektiv och tillförlitligt termisk överföring mellan ytor av olika typ. Den kemiska sammansättningen gör att tejp är mjuk och anpassar sig väl till underlaget. Hög vidhäftning och låg termisk resistans ger ett effektivt termiskt gränssnitt. Ttape kan fås specialskuren med liner på båda sidor som kiss-cut pads på rulle.


« Tillbaka till Aktuellt
Facebook Twitter Linkedin

Läs också

Robust inklinometer för mätning av lutning
Läs mer
Produktnyheter hos Stigab
Läs mer
Pratar du i tekniska termer?
Läs mer
apartmentsmartphoneclock