Applikationsexempel - Fenac

« Aktuellt
10 maj 2023

Många känner STIGAB som en leverantör av HMI/MMI gränssnitt, men visste du att vi även kan hjälpa till med givare?

Genom vår leverantör Fenac kan vi tillhandahålla inkrementella och absoluta pulsgivare som antingen bygger på induktiv, magnetisk, optisk eller potentiometerteknik. Tillsammans med Fenac erbjuder vi rätt kvalité till olika applikationer via erfaren och välutbildad personal och tillgodoser därmed många marknader och applikationer med hållbara, robusta och pålitliga enkoderlösningar.

Vi vet att valmöjligheterna är många beroende på om applikationen till exempel är en hiss, CNC-maskin, fordon eller högprestanda kamera/radar, men vi hjälper dig att hitta rätt med allt från enkla axelgivare till tåliga beröringsfria givare för att på så vis hålla koll på hastighet, position eller riktning (linjärt/roterande).

Nedan finner du några applikationsexempel. Skulle du inte hitta vad du söker, eller bara vill få tips och råd kring din applikation så hjälper vi gärna till. Kontakta oss på info@stigab.se så stöttar vi dig.

Mobilkran

1. Vajermoduler används för att mäta längden och positionen på den teleskopiska armen.
2. Vajermoduler används för att positionera stödbenen.
3. Inkrementella eller absoluta enkoders används för att positionera den roterande kranen samt hytten.

Övervakningssystem

1. ASI-serien används för att ge hög noggrannhet vid positionering av kamerasystemet.

Längdmätning

1. Inkrementella givare ger hastighets- och längdinformation om tyget. Absoluta givare ger exakt positionering för material- och bockningsmaskiner. Roterande, högnoggranna mätande hjul överför rörelsen till den önskade längden.


« Tillbaka till Aktuellt
Facebook Twitter Linkedin

Läs också

Extremt robust
Läs mer
Grayhill introducerar nya Halleffekt-givare
Läs mer
Utforska Lairds nya hemsida!
Läs mer
apartmentsmartphoneclock