Medicin

Hygien och tillförlitlighet är avgörande vid val av komponenter till medicinteknikindustrin. Här kan vi erbjuda ett sortiment av bland annat knappsatser, encoders, displayer och tangentbord som möter dessa krav.


Läs mer

Mer information om Medicin

Inom området medicin ställs höga krav på ingående komponenter. Vi hjälper dig att hitta rätt material och komponenter för att lösa din uppgift.

Vi jobbar som partner till Laird när det gäller skärmande och termiska performance material. Skärmade packningar och lister såväl som skärmande displayfönster används för att produkter och apparater ska fungera i medicinska miljöer där säkerhet har högsta prioritet. Ett exempel på detta är anpassning av apparater för drift i närheten av magnetröntgenutrustning. Hygieniska knappar och switchar – avtorkningsbara utföranden i rostfritt stål.

Vi tillhandahåller även Medigenics hygieniska datortangentbord lämpliga inom medicin, laboratorie och livsmedelsindustrin. Läs mer om detta på www.medigenic.se.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Lunastigen 3, 141 44 Huddinge
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock