Industri

Med högt ställda krav på precision, säkerhet och kvalitet levererar vi lösningar och komponenter för industriella tillämpningar runtom i världen – stora som små.


Läs mer

Mer information om Industri

STIGAB har under lång tid levererat elektromekaniska komponenter till nöjda kunder med högt ställda krav. Vad du än söker hittar du ofta lösningen i vårt breda utbud. Manöverdon, switchar och knappar för alla behov.

Vi erbjuder nödstopp från vår Schweiziska partner EAO – världsledande på området. Termisk kontroll med hjälp av kylflänsar eller vätskekylda plattor kombinerat med lämpliga termiska interfacematerial.

Vi är Channel Partner för Laird i Skandinavien och distribuerar ett komplett produktsortiment av Performance Material för bl.a. EMI-skärmning till nordiska kunder. Solenoider för kontroll av rörelser.

Självtätande fästelement, muttrar, brickor, nitar eller skruvar med inbygg o-ringstätning från vår partner APM Hexseal. Du finner det du söker hos STIGAB.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Lunastigen 3, 141 44 Huddinge
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock