Grayhill 67A 67B 67C 68A 68B 68P Hall effect I2C

Grayhill introducerar nya Hall effekt givare

8 maj 2017 | Produktnyheter

Grayhill, Inc. introducerade en ny produktserie som använder Hall Effect Technology på CONEXPO 2017. Detta ger pålitliga produkter med lång livslängd, kombinerat med låg strömförbrukning. Hall Effect-tekniken fungerar genom att ha en sensor som detekterar det ändrade läget för ett element (såsom axeln i en joystick eller encoder) inom ett magnetfält. Positionen utförs proportionellt via olika format som I2C, öppen kollektor eller push-pull-utgång.

Serie 67A: IP67-klassad Hall-Effect-joystick med inbyggd mikrokontroller för I2C-kommunikationsprotokoll – först att erbjuda digital utmatning från en joystick med ett 28mm högt bat-handtag, vilket kräver låga 18mm bakomliggande paneldjup.
Serie 67B: En av de minsta joysticken för att erbjuda Hall-Effect-teknik med I2C digital utgång och kräver bara 3,3V strömförsörjning; IP67 klassad.
Serie 67C: ger användaren möjlighet att ha joystick, tryckknapp och encoder i en och samma enhet. De analoga utgångarna är proportionella mot axelns vinkel.
Serien 68A: kvadraturkodning med push / pull-utdata, ytterligare gränssnittsalternativ inkluderar en integrerad tryckknapp.
Serien 68B: en panelmonterad joystick som kan fungera som en tvåvägs joystick (fjäderåtergång till centrum), en vippbrytare eller en låsande tryckknapp.
Serie 68P: en rotationslägesgivare utan kontakt med en nominell livslängd på 3 000 000 cykler.

Den nya Hall Effect-serien av produkter erbjuder ett brett utbud av applikationer:
- Jordbruks- och byggnadsnavigering och motorvarvtalsreglage
- Global positionering / Driver informationssystem
- Medicinsk bildbehandling: Röntgen, CT-skanner, MR-patientbord
- Test & Mätning: oscilloskop, multimätare
- Audio / Visual: blandningskort, inspelningsutrustning
- Materialhanteringsutrustning och kranoperationer
- CNC-positionering
- Industriell eller Robotisk kontroll