Tätningsmutter

Våre självtätande muttrar installeras precis som konventionella muttrar, och är designade för användning med vanliga skruvar, bultar och bultar, vilket gör dem till ett snabbt och enkelt tätningsalternativ för alla typer av applikationer, speciellt där det finns ett behov av att stå emot höga inre eller yttre tryck.


Läs mer
Produkttyp
Förfina resultat

Kategori

Leverantör

Montage

Tillämpning

Egenskaper

Produkttyp
Förfina resultat
Produktategorier
Fabrikat
Montage
Tillämpning
Egenskaper

Mer information om Tätningsmutter

Våra muttrar är gjorda av högkvalitativt gummi, gjutna till ett speciellt format hålrum i själva muttern. Med gängor gjutna direkt i gummit, bildar dessa självtätande muttrar en positiv tätning längs den gängade delen av muttern, såväl som med kontaktytan, vilket tar bort behovet av packningar, tätningsblandningar eller extra ytbehandling.
Designen i ett stycke ger en mer konsekvent och pålitlig tätning, vilket resulterar i betydande besparingar av tid och kostnader och bidrar till den totala prestandaeffektiviteten. Våra specialdesignade tätningsmuttrar har lågkolhaltigt stål med zinkkromatplätering och väderbeständigt silikongummi eller specialiserade elastomerer på de inre gängorna. Dom fins tillgängliga i ett brett utbud med både inch och metriska storlekar.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Lunastigen 3, 141 44 Huddinge
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock