Tätningsbult

Vi förstår vi behovet av pålitliga fästelement som kan hantera extrema förhållanden där fukt, damm, smörjmedel och andra faktorer kan äventyra integriteten hos hårdvaran eller tätningen. Våra självtätande skruvar och självtätande bultar löser dessa problem genom att skapa ett självtätande fästelement som klarar även de tuffaste miljöerna.


Läs mer
Produkttyp
Förfina resultat

Kategori

Leverantör

Montage

Tillämpning

Egenskaper

Produkttyp
Förfina resultat
Produktategorier
Fabrikat
Montage
Tillämpning
Egenskaper

Mer information om Tätningsbult

Fästelement kräver ofta ytterligare tätningstillsatser, såsom kladdig vätska eller pastablandningar, för att förhindra läckor och säkerställa tillförlitliga, säkra fästen. APM Hexseals patenterade Seelskrews® och Seelbolts® kombinerar pålitlig fästbeslag med inbyggda väderbeständiga tätningsmaterial. Som ett resultat av detta erbjuder våra självtätande skruvar och bultar en pålitlig och återanvändbar tätning, utan smutsiga skarvar som är svåra och tråkiga att applicera. Våra tätande fästelement är avgörande för att förhindra eller begränsa kontaminering från damm, luft, vatten, smörjmedel och andra flytande eller gasformiga ämnen. De är också vibrationsbeständiga, vilket gör dem till ett utmärkt val för applikationer som möter dagliga skakningar eller repetitiva rörelser. Skulle du behöva en mer seriös nivå av vibrationsmotstånd finns våra skruvar och bultar tillgängliga med ytterligare låsfunktioner, såsom självlåsande pellets, remsor och lappar.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Lunastigen 3, 141 44 Huddinge
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock