Spakar/grepp

STIGAB har flertalet olika spakar och grepp som kan användas separat eller monteras på våra joysticks. Gemensamt för alla spakar och grepp är att de enkelt kan byggas om till kundunika lösningar med kablage och kontaktdon. Vi kan helt enkelt bygga dessa grepp mot era önskemål kostnadseffektivt då vi utgår ifrån ett standardgrepp.


Läs mer

Mer information om Spakar/grepp

Alla våra spakar och grepp går att få bestyckade med alla tänkbara funktioner. Vi har lång erfarenhet kring ergonomiska egenskaper och funktioner. Utöver flertalet olika omkopplare går det även montera joystick och olika halleffekt lösningar i greppet eller frontplattan. Vi har även lösningar med driver presence / dödmansgrepp sensorer som känner av om föraren håller handen på eller nära handtaget som ger en mycket hög säkerhetsnivå.

Alla handtag går att få paneltäta enligt IP68 och är med robust design för att klara den miljö som finns i tex en grävskopa, hjullastera eller andra entreprenörfordon eller skogsmaskiner. Vi kan även leverera greppet med olika adapter för att passa på er redan befintliga panel eller axel. Alla typer av kablage, kontaktdon och andra kundunika önskemål går att tillmötesgå mycket enkelt.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Lunastigen 3, 141 44 Huddinge
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock