Fotpedaler

Våra fotpedaler finns med funktionen gaspedal (en riktning) eller fram – back där det är ett centrumläge som pedalen utgår ifrån. Vi kan enkelt bygga kundunika fotplattor / pedaler som då monteras på en befintlig testad joystick, vilket gör att det blir mycket för godkännande och tester.


Läs mer
Produkttyp
Förfina resultat

Kategori

Leverantör

Montage

Tillämpning

Egenskaper

Produkttyp
Förfina resultat
Produktategorier
Fabrikat
Montage
Tillämpning
Egenskaper

Mer information om Fotpedaler

STIGABs pedaler är halleffekt-baserade joysticks. Pedalerna ger proportionell utsignal, är IP68-kapslade och klarar mer än 2 miljoner cykler även i mycket svår miljö. De är speciellt utvecklade för att klara drift i öppna maskiner med svår miljö. Ottos patenterade halleffekt system bygger på dubbla magneter vid varje sensor.

Eftersom magneters kraftfält varierar med omgivningstemperaturen, kalibreras och programmeras varje pedal individuellt inom arbetsområdet -40 till +85 °C. Genom det dubbla magnetsystemet erhålles också en synnerligen god EMC-kompabilitet om minst 100V/m. Pedalerna ger i standardutförande 0–5 VDC utsignal, alternativt 1–4 VDC, men kan också kundanpassas med till exempel integrerat CAN BUS interface. Vi kan också kundanpassa pedalernas karaktäristik i fråga om dödband, slaglängd, logaritmisk utsignal etc.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Lunastigen 3, 141 44 Huddinge
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock