Serie 09 – stort urval både av symboler och färger

« Aktuellt
27 maj 2022

Vi har i tidigare aktuelltinlägg uppmärksammat den innovativa knappsatsen 09 från EAO, designad för E1-applikationer och säkerhetsklassad enligt ISO 26262 ASIL B och ISO 13849 PLd.

Den robusta och modulära designen med tätning upp till IP6K7 gör dessa knappsatser till ett fördelaktigt val i applikationer med höga krav i tuffa applikationer. Exempel på sådana applikationer där man även har nytta av knappsatsernas intelligenta HMI med CAN-bus kan vara exempelvis arbetsfordon såsom hjullastare, lastbilar, kranbilar, sopbilar, grävmaskiner, skördare och skotare.

Nytt för dessa keypads är att de inte längre enbart kan erbjudas med ett stort antal utbytbara symboler. Nu går det även att få dessa i olika färger! Denna option kan framöver vara ett måste för att kunna möta en del standarder eller om ni önskar anpassa till en mer kundunik design.

Läs mer om olika användningsområden för dessa tåliga och anpassningsbara knappsatser samt om säkerhetsklassningar i EAOs senast broschyr InTouch Heavy Duty and Special Vehicles.

Hör gärna av er till oss på Stigab om ni har några frågor eller om ni önskar någon kompletterande information!


« Tillbaka till Aktuellt
Facebook Twitter Linkedin

Läs också

MeccAL kylflänsar: Profilmecc
Läs mer
Kom med på spåret!
Läs mer
Liten men tuff vinkelgivare
Läs mer
apartmentsmartphoneclock