Universalgrepp

STIGAB har flertalet olika universalgrepp som kan användas som separat grepp eller monteras på våra joysticks. Gemensamt för alla handtag är att de kan enkelt byggas om till kundunika lösningar med kablage och kontaktdon. Vi kan enkelt bygga dessa grepp mot era önskemål kostnadseffektivt då vi utgår ifrån ett standardgrepp.


Läs mer

Mer information om Universalgrepp

Alla våra grepp går att få bestyckade med alla tänkbara funktioner. Vi har lång erfarenhet kring ergonomiska egenskaper och funktioner. Utöver flertalet olika omkopplare går det även montera joystick och olika halleffekt lösningar i greppet eller frontplattan. Vi har även lösningar med driver presence sensorer/dödmansgrepp som känner av om föraren håller handen på eller nära handtaget som ger en mycket hög säkerhetsnivå.

Alla handtag går att få paneltäta enligt IP68 och är robust designade för att klara den miljö som finns i tex en grävskopa, hjullastera eller andra entreprenörfordon eller skogsmaskiner. Vi kan även leverera greppet med olika adapter för att passa på er redan befintliga panel eller axel. Alla typer av kablage, kontaktdon och andra kundunika önskemål går att tillmötesgå mycket enkelt.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Fågelviksvägen 18, 145 53 Norsborg
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock