Enaxlig

När vi på STIGAB beskriver enaxliga joystick menar vi att det finns en rörelse i en axel, oftast är det fram-bak eller en ökning tex i varvtal från låg till hög. Rörelsen kan utgå från mitten och röra sig till ytteränden, eller börja från en sida för att ge max utsignal på motsatt sida. Alla våra enaxliga joystick är med 5V matning.


Läs mer

Mer information om Enaxlig

Våra joystick finns i olika dimensioner och funktioner, när vi beskriver Enaxlig är det en joystick där vaggan, rullen, spaken eller handtaget går i en rörelse i en axelriktning. Tex är fram-bak rörelsen en axel, eller en gaspedal är en axel där det går från låg till hög i ett spår. En enaxlig joystick kan vara i olika former eller funktioner, vanligast är att den utgår från ett mittläge och kan sen gå mot två olika ändlägen. Men det går även att utgå från ett ändläge för att sedan röra sig till motsatta sidan. Vanligast är 5V matning där utsignalen är 10-90% eller 0,5 till 4,5V med halleffekt sensorer.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Fågelviksvägen 18, 145 53 Norsborg
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock