AS9100 certifikat

« Aktuellt
24 mar 2023

Om du är inom flyg- och försvarsindustrin vet du att kvalitet och säkerhet är av största vikt. Det är därför AS9100 -certifieringen är så viktig. AS9100 är en Internationell kvalitetsstandard för flygindustrin, utformad att förbättra kvaliteten, minska risken och säkerställa överensstämmelse med förordningar.

Vill du ta ditt flyg- eller försvarsverksamhet till nästa nivå?

Att sträva efter certifiering enligt AS9100 -standarden kan hjälpa dig att minska och hantera potentiella risker samtidigt som du förbättrar kvaliteten på dina produkter och tjänster.

AS9100 ger en ram för att hantera risker och förbättra driftseffektiviteten, samtidigt som man säkerställer efterlevnad av förordningar och kundkrav.

Med AS9100 -certifiering kan du ta itu med tre stora risker som företag står inför inom flygindustrin: produktsäkerhet, kontrollerade inköp och därmed minimera risken att förvärva förfalskade delar och kundtillfredsställelse. Genom att noggrant hantera var och en av dessa risker kan du se till att dina produkter och tjänster är av högsta kvalitet och att dina kunder är nöjda med din prestanda. Produktsäkerhet är en högsta prioritet inom flygindustrin, och AS9100 hjälper dig att hantera denna risk genom noggrann utvärdering av produktionsprocesser, riskidentifiering och analys av grundorsaken. Genom att implementera effektiva kontroller och skyddsåtgärder kan du skydda din personal och se till att dina produkter fungerar som förväntat.

AS9100 kräver att du skapar och implementerar processer för kontroll och validering, vilket hjälper dig att minimera risken för användande av förfalskade delar och material. Slutligen hjälper AS9100 dig att ta itu med risker relaterade till kundnöjdhet. Genom att spåra mätvärden och identifiera möjligheter till förbättringar kan du se till att dina produkter och tjänster uppfyller dina kunders krav och överträffar deras förväntningar.

Stigab tillsammans med våra tillverkningspartners Fenac, Otto Engineering, Grayhill och Staco Systems är experter på AS9100 -certifiering, och vi kan hjälpa dig genom processen från början till slut.

Tillsammans med vårt team av erfarna ingenjörer arbetar vi för att identifiera områden för förbättringar, implementera effektiva processer och upprätthålla kvalitén.

Vänta inte längre med att ta ditt företag till nästa nivå. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur våra produkter i kombination med AS9100 -certifiering kan gynna ditt företag och hjälpa dig att hantera risken samtidigt som du förbättrar kvaliteten på dina produkter och tjänster.


« Tillbaka till Aktuellt
Facebook Twitter Linkedin

Läs också

Välj rätt nödstopp med nya on-line konfiguratorn
Läs mer
Mikrovågsabsorberande material från Laird - Future Trends
Läs mer
Smart, Smartare, Smartbox!
Läs mer
apartmentsmartphoneclock