Försvar

Militära maskiner och fordon på såväl marken som i vattnet och luften – extrema förhållanden och mycket höga krav på funktion och kvalitet. Det ställer också höga krav på de produkter som används.


Läs mer

Mer information om Försvar

STIGAB har lång erfarenhet av att förse försvarsindustrin med komponenter och material. Vi tillhandahåller produkter med speciellt fokus på militära applikationer. Allt ifrån självtätande fästelement, skruvar, muttrar och brickor till avancerade komponenter och system.

Inom området performance materials har vi ett stort utbud av EMI-skärmande material, termiska produkter och mikrovågsabsorbenter på programmet. Vi hjälper dig att tillgodose dina behov.

STIGAB är officiell Channel Partner till Lairds Performans Material division. Ett annat specialområde är skärmning av displayer för RÖS-applikationer där vi i samarbete med vår partner Optical Filters är marknadsledande. Vi levererar display enhancement produkter i flera militära applikationer.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Lunastigen 3, 141 44 Huddinge
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock