Fordon

Produkter för fordon och mobila maskiner, tillämpningar bland annat inom sektorerna skog, jordbruk, entreprenad och materialhantering. Vi tillhandahåller ett brett sortiment som gör det möjligt att snabbt och effektivt hitta lösningar oavsett applikation.


Läs mer

Mer information om Fordon

Stigab erbjuder produkter anpassade för alla typer av off-highway-fordon och maskiner. Oavsett vilken applikation du jobbar med har vi en lösning. Det kan gälla skogsmaskiner, truckar med krävande uppdrag, utrustning för bergborrning eller gruvdrift såväl som lantbruk – vi hjälper dig inuti eller utanför hytten med olika typer av manöverorgan.

Från tillverkaren Otto Engineering kan vi t.ex. erbjuda switchar, manöverboxar, knappar och joystick – vi tar även fram kundanpassade manöverpaletter.

Från Grayhill erbjuder vi en serie displayer med anpassade knappsatser och manöverdon för tuff miljö, anpassade till CAN-bus protokoll för enkel implementering.

Fråga oss och du får lösningar serverade.

Du vet väl att …

… de produkter vi visar på webbplatsen bara är ett urval av vad vi kan erbjuda? Hör gärna av dig om du saknar något eller har några funderingar.

Stigab Stig Ödlund AB
Fågelviksvägen 18, 145 53 Norsborg
Tel: 08-97 09 90
E-post
apartmentsmartphoneclock