Stigab gör förändringar för fortsatt tillväxt och expansion!

« Aktuellt
31 mar 2021

Efter 37 mycket framgångsrika år kommer Stefan Ödlund och familjen Ödlund nu att överlämna greppet till Niclas Qvist som ny VD på STIGAB.

Stefan har stort förtroende för Niclas och tror att han är bäst lämpad för att leda STIGAB in i framtiden tillsammans med ett redan tillgängligt bra team och upplägg med en riktigt engagerad grupp människor, som kommer att fortsätta växa vår service- och produktportfölj inom fokusområdena Fordon-, Industri-, försvars- och medicintekniska applikationer.

Niclas har lång erfarenhet av olika roller och marknader och har arbetat med försäljning och produktledning de senaste 4 åren inom Stigab och är väl insatt i företaget och dess produkter.

Som en ledande leverantör av MMI-gränssnitt på den skandinaviska marknaden sedan 1984 kommer Niclas att fortsätta växa verksamheten och den redan stora produktportföljen med kompletterande lösningar och produkter som t ex de nya sensorlösningarna.

”Ett annat stort fokus är att stödja hållbarhetsaktiviteter och att öka närvaron inom digital försäljning och marknadsföring eftersom detta är ett växande behov från våra användare och marknaden”, säger Niclas.

Stefan Ödlund kommer att fortsätta arbeta inom STIGAB som affärsutvecklingschef.

Från och med den 1 april 2021 kommer Niclas in i sin nya roll och vi önskar honom all lycka och grattis!


« Tillbaka till Aktuellt
Facebook Twitter Linkedin

Läs också

Grayhill: 62NG Optisk pulsgivare
Läs mer
Nya CAN baserade lösningar från EAO
Läs mer
Utforska Lairds nya hemsida!
Läs mer
apartmentsmartphoneclock