Grayhill: 62NG Optisk pulsgivare

« Aktuellt
10 aug 2016
Vad sägs om en ny pulsgivare som klarar mer än 1 miljon cykler, distinkt taktil återkoppling och ett mycket litet format?

Serie 62NG pulsgivare gör med sin litenhet till en av de minsta pulsgivaren på marknaden med ungefär en halv tum i kvadrat (12,7 x 14.7mm för att vara exakt). Den optiska kopplingen gör att pulsgivarna klarar mer än 1.000.000 cykler.

Trots sin kompakta storlek, erbjuds fortfarande en distinkt taktil återkoppling vid både rotation och tryck på tryckknappen. Det finns två alternativ för vridmoment, fyra alternativ för antalet pulser och med tryckknapp.

Grayhills pulsgivare har en två bitars digital utgång för att känna av riktningen av axelns rotation. Slutligen har 62NG ett brett arbetstemperaturområdet för någon så kompakt och tät pulsgivare. Tillsammans gör dessa egenskaper serie 62NG pulsgivare idealisk för mobila applikationer såsom navigationssystem, test och mätinstrument och audio/video samt bärbar elektronik. Möjlighet till anpassade axlar och anslutningar finns också att tillgå.

En speciell egenskap hos serien 62NG pulsgivare är en separat icke-roterande tryckknapps axel. Detta säkerställer att text eller symboler tryckta på knappen förblir upprätt när ratten vrids.

Läs mer om produkten


« Tillbaka till Aktuellt
Facebook Twitter Linkedin

Läs också

Staco Systems
Läs mer
Grayhill CAN-bus Knappsatser och Displaycontroller erbjuder mer funktionalitet i ett mindre format
Läs mer
Smart, Smartare, SmartBox!
Läs mer
apartmentsmartphoneclock